Peste 1300 de locuri de muncă oferite la Bursa locurilor de muncă organizată la sediul din Siret al HS Timber. Prefectul Alexandru Moldovan: Există premisa soluționării unor probleme cu puternic impact social și economic


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat, joi, la Bursa locurilor de muncă vacante organizată la sediul sucursalei din Siret a HS Timber Productions SRL de către Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă, în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Suceava și Primăria orașului Siret că oferta este foarte consistentă.

„Mulțumim angajatorilor prezenți la eveniment, firme din județ și de la nivel national, a căror deschidere imediată a permis ca oferta să fie una foarte consistentă, fiind puse la dispoziție peste 1300 locuri de muncă”, a spus prefectul.

El a arătat că prin implicarea activă a autorităților locale alături de instituțiile publice cu atribuții directe, există premisa soluționării unor probleme cu puternic impact social și economic, ce vizează întreaga comunitate.

„Suntem alături de oamenii care trec prin momente delicate, și încercăm să facem tot ce este posibil astfel încât să oferim perspective și soluții reale la problemele apărute”, a declarat Alexandru Moldovan.

Autoritățile sucevene au făcut demersuri pentru organizarea de burse ale locurilor de muncă la Siret și Rădăuți unde peste 630 de angajați ai HS Timber Productions vor fi disponibilizați ca urmare a închiderii unor capacități de producție din cauză că activitatea a devenit nerentabilă.


Intră acum și în grupul de