VIDEO//Locuință din Brodina de Jos afectată puternic de un incendiu izbucnit de la coșul de fum. O femeie a suferit un atac de panică


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brodina, au intervenit, sâmbătă, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Brodina de Jos din comuna Brodina.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor de intervenție, ardea generalizat acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la anexele gospodărești.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 33 de ani, care a suferit un atac de panică, iar ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

În incendiu a ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 100 de metri, iar flăcările au afectat și camerele de la nivelul mansardei și s-au degradat pereții și tavanele locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat necorespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de circa trei ore, iar pompierii au salvat anexele gospodărești.


Intră acum și în grupul de