Autoturism furat din parcarea Garii Itcani, in timp ce proprietara era plecata cu trenul la mare


Intră acum și în grupul de

Revenită după o săptămână de la mare, o suceveancă a constatat că maşina i-a dispărut din parcarea Gării Iţcani. Potrivit IPJ Suceava, prin apelul 112, B. Doina, de 48 ani, din municipiul Suceava a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, parcat în spatele Gării Iţcani la 16.08.2010.

Femeia şi-a parcat autoturismul în parcarea din spatele gării Iţcani la 16.08.2010 în jurul orelor 21.20, după care l-a asigurat prin încuierea portierelor şi s-a deplasat cu trenul la Mangalia. În dimineaţa de 23.08.2010, ora 07.50, când s-a întors în municipiul Suceava a constatat lipsa autoturismului din locul de parcare.

Poliţiştii au demarat investigaţii în zonă, autoturismul sustras fiind găsit la circa 200 m de locul unde a fost lăsat, fiind parcat pe un trotuar, cu faţa orientată către Depoul CFR şi cu spatele către gară. Portierele au fost găsite închise, dar neasigurate.

Carcasa apărătoare de sub volan este lipsă, observându-se că firele de la contact au fost demufate, nefiind secţionate. Sistemul de închidere al portierelor şi contactul nu prezenta urme de forţare. Autovehiculul furat, nu prezenta urme vizibile de distrugere şi era în stare de funcţionare. Acesta a fost restituit părţii vătămate.

Joi, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi suspecţii de comiterea furtului ca fiind minorii G. R., de 14 ani, F. F., de 13 ani şi F. D., de 10 ani, toţi din localitate.

Cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de