Un copil, trei femei și un bărbat, răniți în accidentul de la Poiana Stampei au ajuns la SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Cinci dintre cei șase răniți în accidentul de duminică de la Poiana Stampei au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Suceava, dr. Dan Teodorovici, în urma accidentului de la Poiana Stampei, la Spitalul Județean au ajuns cinci pacienți stabili hemodinamic și respirator.

Potrivit acestuia, la SJU Suceava a ajuns un bărbat de 40 de ani cu fractură de femur care a rămas internat în secția de Ortopedie.

Totodată, au fost consultați alți patru răniți care nu au rămas internați, respectiv trei femei și un copil de cinci ani are o fractură la antebrațul drept, o femeie de 37 de ani a suferit un traumatism cranio-facial minor și un traumatism toracic minor fără indicație de internare, o femeie de 62 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral de nivel mediu, un traumatism la nivelul coloanei cervicale și un traumatism toracic, dar a refuzat internarea și o femeie de 34 de ani policontuzionată fără indicație de internare.

Reamintim că șase persoane, între care un copil, au fost rănite, duminică, la Poiana Stampei, în urma coliziunii a două autoturisme pe DN 17.

Potrivit ISU Suceava, în accidentul rutier de pe DN 17 de pe raza comunei Poiana Stampei au fost implicate două autoturisme.

În urma evenimentului cinci adulți și un minor au fost transportați la spital.

În zonă au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de