Un număr de 228 de persoane din Siret și Rădăuți au fost selectate pentru al doilea interviu de angajare în urma burselor locurilor de muncă organizate în cele două orașe

Directorul executiv al AJOFM Suceava, Mirela Florea, a anunțat, luni, că bilanțul celor două burse organizate de AJOFM Suceava, joi și vineri la Siret, iar vineri și sâmbătă la Rădăuți, se poate exprima realist în cifre concludente, dar mai ales în experiențe, conexiuni și relații profesionale, la fel de reale și valoroase pentru  cadrul de mediere și serviciile de ocupare specifice burselor.

Potrivit sursei citate, Bursa de la Siret a oferit un cadru de mediere, la sediul S.C. HS Timber Production SRL, pentru 23 de angajatori și 270 de salariați, intenția de angajare fiind de 105 persoane selectate pentru al doilea interviu.

La Bursa din Rădăuți, organizată la Casa de Cultură, cei 29 de angajatori prezenți au intervievat 332 de candidați, din care 123 au fost selectați pentru al doilea interviu.

Majoritatea candidaților sunt încă salariați, calificați și necalificați, experimentați, o parte entuziaști, alții nehotărâți, a căror mediere va continua și după închiderea burselor, prin deosebita colaborare cu reprezentanții S.C. HS Timber Production SRL și cu angajatorii interesați în menținerea legăturilor profesionale.

„Mobilizarea colegilor de la ANOFM, AJOFM Botoșani, parteneriatul cu Instituția Prefectului Suceava, dar și disponibilitatea celor doi primari din Rădăuți și Siret, sunt atuuri care ne-au unit într-o echipă și rezultatele ne aparțin tuturor”, a concluzionat directorul executiv al AJOFM Suceava, Mirela Florea.

Bursele locurilor de muncă din Siret și Rădăuți au fost organizate de AJOFM Suceava la scurt timp după ce HS Timber a anunțat că va disponibiliza peste 630 de angajați din fabricile din cele două orașe.