Sucevenii care vor să fie recenzori în cadrul recensământului populației și locuințelor se pot înscrie până vineri. Ei vor fi plătiți de Primăria Suceava în funcție de numărul formularelor completate


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, marți, că până vineri, 18 februarie, sucevenii care vor să participe ca recenzori în cadrul recensământului populației și locuințelor din acest an se pot înscrie la Primărie.

El a spus că recensământul populației și al locuințelor se desfășoară în acest an, iar în perioada 14.03-17.07.2022, Suceava are nevoie de suceveni.

Potrivivt acestuia, recrutarea și plata persoanelor selectate se fac de către primărie, prin încheierea de contracte de prestări servicii.

Plata recenzorilor se face în funcţie de numărul de chestionare completate, la un tarif de:

• 7 lei – Secțiunea pentru recenzarea persoanei;

• 3,5 lei – Secțiunea pentru recenzarea locuinței, inclusiv pentru orașele și comunele izolate sau dispersate teritorial.

Cei care vor să fie recenzor se pot înscrie până în 18 februarie 2022, iar informații privind perioada de contractare, precum și alte detalii, regăsiți pe site-ul primăriei: https://primariasv.ro/dm_suceava/site.nsf/pagini/recensamantul+populatiei+si+locuintelor-00028622


Intră acum și în grupul de