Amenzi aplicate de polițiști la Șezătoarea Vicovenilor pentru că 15 participanți nu purtau mască de protecție. Manifestarea este organizată de Primăria Vicovu de Sus și școlile gimnaziale din localitate


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vicovu de Sus au aflat, miercuri seara, că pe raza orașului, la Căminul Cultural din Laura, este organizat un eveniment unde nu se respectă măsurile de protecție împotriva COVID-19.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la respectivul cămin cultural unde au aflat că Primăria orașului Vicovu de Sus în parteneriat cu școlile gimnaziale organizează în perioada 15-19.02.2022, zilnic, în intervalul orar 15:00-20:00, ”ȘEZĂTOAREA VICOVENILOR” ce presupune activități meșteșugărești, culturale cu specific tradițional.

La fața locului a fost identificat organizatorul evenimentului din cadrul Primăriei orașului Vicovu de Sus, iar în interiorul căminului cultural, au fost identificate mai multe persoane. În urma controlului efectuat, s-a constatat că este respectat numărul de participanți, însă un număr de 15 persoane au fost identificate nepurtând masca de protecție obligatorie, fiind sancționate contravențional conform Legii 55/2020.

De asemenea, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2.000 lei conform, întrucât nu a luat măsurile de protecție stabilite împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru organizarea evenimentului.


Intră acum și în grupul de