Flutur anunță că CJ Botoșani a fost primit oficial în Clusterul Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava-Botoșani, iar CJ Suceava va adera la ITI „Țara de Sus” creat de CJ Botoșani


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri, primele rezultate ale cooperării între județele Suceava și Botoșani.

La Consiliul Judeţean Suceava a avut loc, vineri, o întâlnire de lucru la care au participat președinții CJ Suceava, Gheorghe Flutur, și CJ Botoșani, Doina Federovici, iar la discuție au mai participat Administratorul Public al Judeţului Suceava, Irina Vasilciuc, Administratorul Public al Judeţului Botoșani, Cristian Nistor, Mihai Dimian, prorector al Universității  “Ștefan cel Mare” din Suceava, Vasile Asandei, Director General ADR Nord-Est, și reprezentanți ai Camerei de Comerţ și Industrie Suceava, și ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani.

„Astăzi și Consiliul Judeţean Botoșani a fost primit oficial în Clusterul Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava-Botoșani, asociație din care fac parte și mai mulți agenți economici din județele Suceava și Botoșani”, a anunțat Gheorghe Flutur.

El a informat participanții cu privire la proiectele depuse și s-a stabilit ca în data de 4 martie, la Suceava, să aibă loc următoarea întâlnire de lucru la care să participe operatori aerieni pentru a discuta despre transportul de mărfuri– cargo.

De asemenea s-a discutat despre aderarea  Consiliului Judeţean Suceava la  asocierea Investiţii Teritoriale Integrate (ITI) „Țara de Sus”, organism creat de Consiliul Județean Botoșani la care participă o serie de unităţi administrativ-teritoriale județele din Botoșani, Suceava și Iași.

„Dorim, astfel, ca și Consiliul Judeţean Suceava să facă partea din această asociere pentru a putea fi eligibili pe viitoare programe europene. Coordonatorul din partea CJ Suceava va fi Administratorul Public al Judeţului Suceava, Irina Vasilciuc”, a menționat Flutur.


Intră acum și în grupul de