Acasă Actualitate Flacari intr-o casa din Pojorata

Flacari intr-o casa din Pojorata


Intră acum și în grupul de

Din cauza unui scurt circuit, bunurile dintr-o casă din comuna suceveană Pojorâta au fost distruse într-un incendiu. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, luni, la ora 11.01, un apel la 112 anunţa faptul că un incendiu a izbucnit la o gospodărie din comuna Pojorâta, aparţinând lui George B. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri format dintr-un ofiţer şi 11 subofiţeri cu două autospeciale de la Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc, unde ardea acoperişul camerei de zi pe o suprafaţă de 30 de mp, obiecte de mobilier şi materiale textile, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, la restul anexelor gospodăreşti şi la vecinătăţi.

În sprijin au venit şi 4 voluntari cu o motopompă de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Pojorâta.



La ora 12.00, pompierii au lichidat incendiul, dar a ars interiorul camerei de zi pe o suprafaţă de 30 de mp, obiecte de mobilier şi materiale textile şi s-au degradat tencuiala pereţilor, instalaţia electrică şi elemente de tâmplărie.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric pornit de la un cablu electric neizolat corespunzător.

Echipajele de pompieri militari au salvat casa, anexele gospodăreşti şi locuinţele învecinate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version