VIDEO-FOTO//Un băiat de 10 ani din Burdujeni care dorește să fie polițist a fost sărbătorit cu tort special de polițiștii suceveni și o formație SAS Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au făcut, sâmbătă, o surpriză unui elev de nota zece din cartierul sucevean Burdujeni care a împlinit 10 ani și care își dorește să fie polițist.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, Iannis Matei Dumitrașcu este un băiat din cartierul Burdujeni care a împlinit sâmbătă vârsta de 10 ani și este un elev de nota 10 a cărui dorință este de a deveni polițist.

El și-a organizat, sâmbătă, ziua de naștere cu câțiva colegi și învățătoarea sa, iar părinții au rugat polițiștii să îi facă o surpriză și pentru că un copil nu poate fi refuzat, mai mulți polițiști au venit să-l sărbătorească pe Iannis.

Comisar șef Ionuț Epureanu a spus că momentul s-a transformat însă într-o surpriză pentru toți, inclusiv pentru polițiști.

Astfel, în fața blocului în care locuiește Iannis și unde polițiștii au venit cu autospeciala Serviciului de Acțiuni Speciale s-au adunat atât sărbătoritul, familia acestuia, doamna învățătoare și invitații, dar și ceilalți copii și chiar adulți din blocurile din zonă fiind hărmălaie, copii bucuroși, atmosfera zilelor de naștere de altă dată când nu existau gadgeturi.

Partea cea mai bună a fost că părinții sărbătoritului au mutat platourile cu prăjituri afară.

„Ca polițiști ne-am simțit fericiți pentru ca am putut oferi micuțului un moment pe care și-l dorea, dar în egală măsura că am recreat involuntar atmosfera simplistă, dar plină de entuziasm de altă dată: ziua de naștere din fața blocului unde participă și se bucura toată lumea”, a concluzionat comisar șef Ionuț Epureanu.


Intră acum și în grupul de