Botosanean accidentat grav in timp ce depasea o coloana de masini


Intră acum și în grupul de

Un tânăr şofer a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să depăşească o coloană de maşini. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 21.35, pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava, P. Beniamin, de 19 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule în mişcare. Când a ajuns în dreptul autoturismului condus de T. Constantin, de 40 ani, din oraşul Salcea, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coleziune cu acesta.

Atât şoferul cât şi pasagerul Ş. Vasile, de 43 ani din municipiul Suceava, aflat în acelaşi autoturism au fost grav răniţi.
Conducătorul auto P. Beniamin a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind 0.00, iar T. Constantin, din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat cu etilotestul, ambilor recoltându-li-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot marţi, pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei, Ţ. Elena, de 36 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la carosabil umed şi în curbă la stânga a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers şi a părăsit carosabilul prin partea stângă, unde a intrat în coliziune cu un podeţ, după care s-a răsturnat.

Din accident a rezultat accidentarea gravă a şoferiţei, căreia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În momentul producerii accidentului conducătoarea autoturismului purta centura de siguranţă.


Intră acum și în grupul de