Gheorghe Flutur anunță că județul Suceava reia acțiunile de promovare turistică și va participa la Târgul de Turism al României unde se va prezenta oferta de Paști, dar și cele pentru turismul activ, eco-turismul sau turismul cultural


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că județul Suceava va participa cu stand de promovare la cea de-a 45-a ediție a Târgului de Turism al României care se desfășoară în perioada 24-27 februarie la Centrul Expozițional din București.

El a spus că standul Bucovinei va promova oferte turistice pentru Sărbătorile Pascale, pentru turismul cultural, eco-turism, turismul balnear, turismul activ și de pelerinaje.

Președintele Flutur a menționat că administrația județeană suceveană este preocupată cu  constituirea cât mai curând a Organizației de Management al Destinației (OMD) Bucovina unde Consiliul Județean Suceava este membru fondator și consideră că este îmbucurător faptul că, urmare a invitațiilor făcute în județ, prezența Consiliului Județean Suceava la acest târg de turism va avea loc în parteneriat cu structuri de cazare, asociații profesionale în turism și primării din județ, respectiv cu cei care urmează să fie parteneri în OMD Bucovina.

„O parte dintre ei vor avea reprezentanți acolo, iar o parte vor fi reprezentanți prin Consiliul Județean Suceava”, a menționat Flutur.

Potrivit acestuia, în cadrul standului vor fi demonstrații practice ale meșterilor populari, încondeieri de ouă, prilej cu care vor fi puse în valoare tradițiile de Paști din Bucovina.

„În cadrul evenimentului vom vorbi despre noul proiect, „Nunta în Bucovina”, la care am început să lucrăm încă de anul trecut și pe care îl vom lansa în a doua jumătate a lunii mai în cadrul proiectului amplu <<Hora Bucovinei>>”, a precizat președintele CJ Suceava.

El a spus că delegația  suceveană va fi condusă de vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă, iar la deschiderea Târgului de Turism al României va fi prezent și ministrul Antreprenoriatului și Turismului, suceveanul Daniel Cadariu.


Intră acum și în grupul de