Ștefan Mandachi anunță că pentru orice cetățean ucrainean va oferi o masă caldă la restaurantul Spartan din centrul Sucevei și că pregătește locuri de cazare pentru refugiați


Intră acum și în grupul de

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi a anunțat, joi seara, că fiecare cetățean ucrainean va putea să primească o masă caldă la restaurantul Spartan din centrul Sucevei și că pregătește și locuri de cazare pentru refugiați.

El a spus că la hotelul său din Suceava am cazat gratuit deja patru persoane care s-au refugiat din Ucraina, fiind vorba de o familie cu un copil și cu bunica acestui copil.

„Locurile sunt limitate, nu am fost pregătiți și există multe rezervări prealabile (inclusiv ucrainieni)”, a menționat Mandachi.

El a subliniat că prioritare pentru el sunt cazurile de refugiați cu câini sau pisici și că până luni va fi construit o zonă cu 30 țarcuri și cuști pentru cazarea de „câinii refugiați” unde ar intra cam 40-50 animale, dacă nu se mușcă, iar chiar dacă se depășește numărul vor fi găsite soluții pentru aceste animale de companie.

„La restaurantul Spartan din centrul Sucevei, poate servi gratuit o masă caldă orice cetățean ucrainian care prezintă un act de identitate”, a mai menționat Mandachi.

El a precizat că la cererea autorităților este dispus să pună la dispoziție gratuit o sală de evenimente de 1000 de metri pătrați.


Intră acum și în grupul de