Parteneriat între Prefectura Suceava și Baroul Suceava pentru asistență juridică gratuită oferită refugiaților din Ucraina


Intră acum și în grupul de

 Instituția Prefectului – Județul Suceava, prin prefect Alexandru Moldovan și Baroul Suceava, prin decan av. Liviu Mihai, au stabilit încheierea unui parteneriat de colaborare în vederea gestionării crizei umanitare și pentru apărarea drepturilor fundamentale ale omului, anunță Prefectura Suceava.

Baroul Suceava și Uniunea Națională a Barourilor din România au transmis autorităților locale din județul Suceava întreaga lor disponibilitate pentru susținerea unei campanii de asistență juridică gratuită oferită refugiaților din zonele de conflict.

În acest sens, membrii Baroului Suceava vor depune toate eforturile pentru a sprijini demersurile autorităților române având competențe în gestionarea iminentei crize umanitare și a conlucra în acest scop cu autoritățile locale și celula de criză din nord estul țării, în vederea ajutorării refugiaților din Ucraina pe toate planurile.


Intră acum și în grupul de