Acasă Actualitate VIDEO//Coloana de TIR-uri românești blocată în Ucraina înainte de Vama Siret a...

VIDEO//Coloana de TIR-uri românești blocată în Ucraina înainte de Vama Siret a primit permisiunea să intre în țară. Flutur: Am reușit ca în această seară să deblocăm situația


Intră acum și în grupul de

Autoritățile sucevene au reușit să determine autoritățile din regiunea Cernăuți să permită coloanei de TIR-uri românești blocate pe teritoriul ucrainean în zona de frontieră să intre în România prin Vama Siret.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că a solicitat punctual guvernatorului regiunii Cernăuți să facă demersurile necesare pentru ca TIR-urile românești să ajungă în țară.



„Erau blocați șoferii români de TIR de mai mult timp. Rămăseseră și fără mâncare și fără apă. Le-am trimis noi și mâncare și apă și am solicitat guvernatorului să acționeze pentru ca aceștia să revină în țară”, a spus Flutur.

El a precizat că în această seară a fost deblocată această coloană de TIR-uri românești și că șoferii revin în țară.

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România a solicitat în ultimele zile implicarea autorităților române întrucât partea ucraineană nu lasă șoferii să se întoarcă acasă și dau prioritate exclusiv refugiaților.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version