Cei doi tineri electrocutați pe un vagon din Gara Burdujeni ar fi vrut să-și facă un selfie


Intră acum și în grupul de

Cei doi tineri electrocutați miercuri dimineața în Gara Burdujeni sunt, potrivit verificărilor, o tânără din Republica Moldova, care a murit carbonizată și un tânăr din Ucraina care a fost rănit.

Potrivit primelor cercetări, cei doi ar fi intenționat să-și facă un selfie pe un vagon de marfă din Gara Burdujeni.

Ei ar fi prestat în ultimele zile servicii de translator pentru refugiații din Ucraina.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată, a declarat că evenimentul a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112, miercuri dimineață, la ora 3:38.

Echipajele salvatorilor au găsit, între linii, în dreptul peronului gării, un tânăr în vârstă de 20 de ani. Rănitul era conștient și cooperant, dar prezenta arsuri la nivelul feței, pe o mână și pe un picior, precum și urme de intrare și ieșire a unui arc electric.

De asemenea, deasupra unui vagon de marfă, staționat pe linia 15, se afla o altă victimă, de sex feminin, aceasta fiind, din nefericire, carbonizată.

Tânărul rănit a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, cu medic, și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Tânărul este stabil hemodinamic și respirator, dar prezintă arsuri faciale de grad 1 și 2 și la nivelul palmei corespunzând locului de intrare și ieșire al curentului electric.

El a fost trimis pentru supraveghere și continuarea tratamentului la Centrul de Arși din Iași.


Intră acum și în grupul de