Trei ieseni au murit intr-un accident la Poiana Stampei


Intră acum și în grupul de

Din cauza oboselii şoferului, trei ieşeni au decedat în noaptea de duminică spre luni, după ce s-ai izbit de un cap de pod. Potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, la ora 01.48, pe DN 17, în interiorul comunei Poiana Stampei, A. PETRU, de 50 ani, din oraşul Târgu Frumos, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, la coborârea unei pante cu înclinaţie uşoară, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Maşina a pătruns pe contrasens, a părăsit apoi partea carosabilă şi a intrat în şanţul marginal cu rigolă betonată izbindu-se violent de un cap de pod.

Poliţiştii dau drept cauză probabilă a accidentului, oboseala la volan, „avându-se în vedere că nu există nici un fel de urmă de frânare”. În urma impactului atât conducătorul auto cât şi ocupanţii autoturismului, respectiv M. Ioan, de 55 ani, pasager pe scaunul dreapta faţă şi M. Silvia, de 57 ani aflată pe bancheta din spate, ambii din oraşul Târgu Frumos, judeţul Iaşi au decedat.

Imediat după anunţarea accidentului, ora 01:43, la faţa locului, Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei a intervenit cu 3 echipaje -descarcerare, SMURD şi 1 APCA. „În accident a fost implicat un autoturism Opel Astra care s-a ciocnit frontal de capătul unui podeţ, în urma evenimentului survenind decesul a trei persoane. După descarcerarea victimelor, echipajele de pompieri au acţionat pentru îndepărtarea de pe carosabil a scurgerilor de carburanţi şi lubrifianţi provenite de la autoturismul avariat” a precizat cpt. Emilian Ţehaniuc din cadrul ISU „Bucovina” Suceava.


Intră acum și în grupul de