Acasă Actualitate Mai puțin de 10 la sută dintre persoanele care au intrat în...

Mai puțin de 10 la sută dintre persoanele care au intrat în țară prin PTF Siret de la începerea războiului din Ucraina au trecut prin taberele provizorii organizate în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doar 9,5 la sută dintre persoanele care au intrat în țară de la începerea agresiunii militare în Ucraina au trecut prin taberele provizorii organizate în localități din județul Suceava.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, din data de 24 februarie și până în prezent au intrat în țară prin P.T.F. Siret 85.566 persoane și 10.404 autovehicule. Dintre aceștia 61.573 sunt cetățeni ucraineni. În această perioadă au ieșit din țară un număr de 11.332 persoane și 2828 autovehicule. Dintre aceștia 6.869  sunt cetățeni ucraineni.



Potrivit datelor furnizate de Prefectura Suceava, numărul total de persoane care au intrat în taberele provizorii din județ de la operaționalizarea lor este de 8.213, iar totalul persoanelor care au ieșit din tabere spre locuri de cazare din țară sau străinătate este de 7.285.

Astfel, reiese că doar 9,5 la sută dintre persoanele care au intrat în țară de la începerea războiului au avut nevoie să fie cazate provizoriu în tabere în vederea găsirii unor soluții pentru a fi repatriate în țările de origine, sau pentru a li se găsi cazare.  


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version