IJJ Suceava anunță că sunt 700 de locuri scoase la concurs pentru viitorii jandarmi. Jumătate dintre ele sunt la Școala Militară de Subofițeri de la Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava anunțat, marți, că  selecţionează candidaţi (bărbaţi şi femei) pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea martie-mai 2022, astfel:

•             Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni- 350 locuri (dintre care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi)- https://www.jandarmeriafalticeni.ro/.

•             Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Gr. A. Ghica” Drăgăşani- 350 locuri (dintre care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi)- http://www.scoaladragasani.ro/.

Activitățile se vor desfășura după următorul grafic:

1.            07-18 martie – depunere cereri înscriere exclusiv online;

2.            22 martie – data până la care va avea loc evaluarea psihologică;

3.            27 martie – termen depunere documente în vederea constituirii dosarului de recrutare;

4.            31 martie-06 aprilie – evaluarea performanțelor fizice;

5.            9 aprilie – susținerea probei de evaluare a cunoștințelor;

6.            18 aprilie-20 mai – examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a notelor finale).

               Toate detaliile necesare candidaților pot fi găsite accesând  site-ul inspectoratului,  www.jandarmeriasuceava.ro, secțiunea ,,Carieră” – „Instituții de învățământ”- CONCURSURI DE ADMITERE sesiunea martie – mai 2022.


Intră acum și în grupul de