Primarul Ion Lungu va continua să poarte mască de protecție până când se va convinge că pandemia a încetat: Dacă a încetat starea de alertă nu înseamnă că nu există coronavirus


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că chiar dacă în această noapte a încetat starea de alertă el se va afla printre cei care vor purta mască în continuare în spațiile închise din respect pentru cei cu care intru în contact.

Potrivit lui Lungu, încetarea stării de alertă nu înseamnă că începând de a doua zie nu există coronavirus și a arătat că se va vedea pe parcurs din statisticile cu persoane îmbolnăvite care va fi evoluția.

„Eu, din respect cu cei care intru în contact voi păstra și voi purta în continuare mască în spațiile închise. Nu m-am îmbolnăvit în acești doi ani de Covid și un lucru important în acest sens l-a avut și masca pe care am purtat-o totdeauna și am aflat ulterior că am intrat în contact cu persoane care erau bolnave, care erau pozitive și nu m-am îmbolnăvit” a spus Lungu.

Primarul consideră că masca este un mijloc bun de protecție.

„Recomand în continuare în spațiile închise să se încerce să se mai poarte masca până ne convingem că această pandemie a încetat cu totul”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de