Ion Lungu vrea să asfalteze în acest an 50 de străzi din municipiul Suceava: Sper că firmele de construcții vor avea forța de muncă necesară


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că speră ca stațiile de asflat să se pornească la sfârșitul lunii martie astfel încât de la începutul lunii aprilie să înceapă campania de asfaltări din municipiu.

„Pregătim un număr de 50 de străzi pe care vrem să le atacăm în acest an”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că o parte pentru o parte dintre străzi au fost făcute licitațiile, respectiv Crângului, Ștefan Luchia, Jupiter, Emil Cioran, Lev Tolstoi și este în curs de finalizare pe fonduri europene strada Vasile Pârvan.

„Vrem să asfaltăm străzile Oituz, Mirăuților, să finalizăm Luceafărului, prof. Leca Morariu, Ion Neculce, Tudor Vladimirescu, Tipografiei, Maria Voichița, Ștefan Tomșa, Ștefan Dracinschi, Mitropolit Vladimir Repta, 6 Noiembrie, Gherasim Buliga, Mihai Eminescu, Veronica Micle, I.G. Sbiera, Brădetului, Izvoarele Cetății, Mitocului, Fagului, Ecaterina Teodoroiu, Bujorilor, Amurgului, Păcii și Calea Obcinilor”, a arătat primarul.

El a spus că în studii avanasate sunt 20 de străzi, respectiv Dobrilă Eugen, Traian Popovici, Vasile Lupu, Decebal, Nicolae Titulescu, Iuliu Maniu, Nichita Stănescu, Ștefan Dracinschi, Ștefan Ștefureac, Epaminonda Bucevschi, Petru Comarnescu, pct. Romeo Calancea, Ștefăniță Vodă, Șt. O. Iosif, Ion Păun Pincio, Lascăr Luția,  Grigore Alexandru Ghica, Căprioarei, Grădinilor și Arcadelor.

„Sper să pornească cât mai repede stațiile de asfalt, să fie vreme și constructorii să aibă forță de muncă cu care să facem aceste lucrări pentru că una din cauzele pentru care n-am realizat anul trecut programul de asfaltări a fost lipsa forței de muncă. Sperăm în acest an să fie mai bine din acest punct de vedere”.


Intră acum și în grupul de