Primarul Ion Lungu lasă să se înțeleagă că vrea ca de la terenul de fotbal cu 500 de locuri să dezvolte un stadion mare: Așa cum este poziționat avem spațiu în jurul lui să dezvoltăm un stadion nou


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a lăsat să se înțeleagă, miercuri, că intenționează ca după realizarea stadionului de tip UEFA cu 500 de locuri să dezvolte în jurul acestuia un stadion mare.

El a spus că licitația pentru Sala Polivalentă a fost contestată, dar că municipalitatea se pregătește să aducă energia electrică în zona unde aceasta urmează să fie amplasată fiind alocată suma de 350.000 de lei.

Primarul a reamintit că a fost licitată și adjudecată baza sportivă de tip I, cu teren de fotbal cu  500 de locuri pentru care a fost ironizat.

„Vreau să vă spun că așa cum este amplasat acest teren, în timp, acest stadion cu 500 de locuri poate să devină un stadion mare pentru că el va avea nocturnă, va avea gazon și doar tribuna de 500 de locuri. Așa cum este poziționat avem spațiu în jurul lui să dezvoltăm un stadion nou”, a spus Lungu.

Primarul Sucevei a spus în ultimele intervenții despre această investiție în baza sportivă că se va construi acest stadion cu 500 de locuri ca bază de antrenament și că se va construi un stadion nou, municipiul fiind inclus în lista sinteză de la CNI și cu această investiție.


Intră acum și în grupul de