Radu Burnete, director al confederației în care sunt producătorii de carburanți, către șoferii care au luat cu asalt benzinăriile: Nu va fi mâine benzina 11 lei. Vă rog, mergeți acasă!


Intră acum și în grupul de

Directorul Confederației Patronale Concordia care are între membri producătorii de benzină roagă șoferii să nu mai stea la coadă la stațiile de carburanți pentru că nu va fi nicio scumpire la 11 lei pentru benzină.

„Oameni buni, sunt directorul celei mai mari confederații patronale din România. Producătorii de benzină sunt membri noștri. NU O SĂ FIE MÂINE BENZINA 11 LEI. Vă spun asta cu toată responsabilitatea de care sunt capabil. Da, e război lângă noi. Da, e inflație. O să fie fluctuații. Da, mâine o să treacă puțin de 8 lei, poate va fi 8.10, dar nici vorbă de minciunile circulate iresponsabil. Vă rog, mergeți acasă”, a transmis Radu Burnete pe pagina sa de socializare.

Șoferii suceveni au luat cu asalt de miercuri după amiaza stațiile de carburanți unde sunt cozi lungi și și-au făcut stocuri în canistre.

Mai mulți cititori au transmis însă că prețurile se apropie de 10 lei la litrul de benzină la mai multe stații de carburanți din județ.

Sucevenii iau cu asaltat benzinăriile

Sucevenii iau cu asaltat benzinăriile

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 9 martie 2022

Intră acum și în grupul de