Prefectura Suceava spune că drumurile naționale sunt menținute „la negru” în ciuda ninsorii în zona de șes și cu porțiuni de zăpadă frământată în zona de munte


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, joi dimineața, că pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) se acționează în acest moment cu toate utilajele  prestatorului de servicii și cele proprii.

Astfel, chiar dacă ninge pe zone, în rafale abundente, favorizând depunerea în strat subțire a zăpazii pe carosabil (pe perioade scurte de timp), carosabilul este menținut în general ”la negru”.

Pe DN2, sector Grănicesti – PTF Siret este menținut 24/24h un utilaj care poate interveni în situații de urgență, iar permanența va fi asigurată cât timp starea vremii o va impune.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, neînregistrându-se blocaje.

În raza de competență a acestei secții se înregistrează precipitații sub forma de ninsoare pe toate sectoarele de DN.

Carosabilul este umed pe DN 17, DN 17B, DN 2E, sau cu zăpadă framântată 0 -2 cm pe DN 17A și DN 18. Se acționează permanent cu 24 utilaje echipate cu lamă și răspânditor.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de