Gheorghe Flutur: În această vară gazul metan va ajunge la Vatra Dornei. Mai sunt de executat lucrări pe 802 metri până la intrarea în oraș


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, că a avut la Bucureşti, discuții privind finalizarea lucrărilor la magistrala de gaz metan Pojorâta-Vatra Dornei.

Flutur a spus că a existat un mic blocaj care a fost depășit printr-o Hotărâre de Guvern.

Potrivit acestuia conducta magistrală este realizată pe o lungime de 22,6 km, iar până la marginea municipiului Vatra Dornei unde se va monta o stație de reglae a presiunii a mai rămas de executat lucrarea pe o lungime de 802 metri.

Materialul tubular necesar pentru finalizarea conductei pe cei 802 m este depozitat în zonă, a precizat acesta.

Președintele Flutur a mai spus că în același timp, Primăria Vatra Dornei lucrează la Proiectul Tehnic pentru transportul și distribuția gazelor în oraș.

„Obiectivul nostru este ca în această vară gazul metan să ajungă la centrala din Vatra Dornei și în același timp să se înceapă distribuția la consumatorii casnici. A fost un proiect destul de greu, dar este cert că în această vară gazul metan va ajunge la Vatra Dornei”, a concluzionat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de