Trei din cei 24 de candidați care au susținut joi proba interviului din cadrul Concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct, sesiunea ianuarie-aprilie 2022, au fost notați cu 10


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a publicat, joi, rezultatele obținute de candidați în cea de a doua zi a susținerii interviurilor din cadrul Concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unități de învățământ preuniversitar din județul Suceava, din sesiunea ianuarie-aprilie 2022.

În a doua zi a susținerii probei interviurilor au participat 24 de candidați, toți promovând această probă cu note cuprinse între 7,90 și 10,00.

Trei candidați au fost notați cu 10, un candidat a obținut nota 9,90, alți doi 9,80, un candidat a fost notat cu 9,70, iar cinci candidați au obținut nota 9,50.

Cei trei candidați notați cu 10 s-au înscris la concurs pentru ocuparea funcției de director al Școlii Gimnaziale Ciocănești, respectiv pentru funcția de director adjunct al Colegiului Tehnic „Al.I.Cuza” Suceava și al Liceului Tehnologic Cajvana.

Interviurile din cadrul concursului sunt programate să aibă loc în perioada 16-18 martie 2022, iar afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 29 martie 2022.

De menționat este în județul Suceava sunt vacante 93 de posturi de director și director adjunct în unități de învățământ preuniversitar și un post de director al Centrului de Excelență Județean Suceava.

(LB)


Intră acum și în grupul de