Un nou transport de ajutoare din România a ajuns la polițiștii din Cernăuți. Șeful Poliției Cernăuți, Ruslan Dudarets: Și datorită sprijinului vostru vom reuși să învingem mai repede inamicul


Intră acum și în grupul de

Forțele de ordine din regiunea Cernăuți au primit, vineri, un nou transport umanitar din partea organizației românești Sânge pentru România, anunță Poliția Națională a Ucrainei.

Potrivit sursei citate, voluntarii organizației caritabile românești Sânge pentru România au predat forțelor de ordine mijloace necesare pentru a oferi îngrijire casnică și alte lucruri de care luptătorii ucraineni au nevoie pe front.

Poliția Națională a Ucrainei notează că organizația „Sânge pentru România” a fost una dintre primele care au sprijinit Ucraina în lupta împotriva inamicului rusesc și că din a doua zi a invaziei reprezentanții organizației au început să aducă ajutoare umanitare și că sunt deja 44 de camioane de mari dimensiuni cu ajutoare pe care organizația le-a strâns pentru soldații și cetățenii nevoiași din Ucraina.

“Acesta este doar începutul. Vom continua să ajutăm ucraineni. Un număr mare de oameni și organizații din întreaga lume nu sunt indiferente față de situația din Ucraina”, a declarat reprezentantul organizației caritabile, Andrei Iacov.

Anterior, aceștia au furnizat deja polițiștilor din regiunea Cernăuți două încărcături de medicamente, materiale medicale, generatoare electrice, îmbrăcăminte și alte materiale de care ar putea avea nevoie poliția pentru a efectua serviciul militar.

Șeful Poliției din regiunea Cernăuți Ruslan Dudarets le-a mulțumit reprezentanților organizației pentru ajutor.

„Ucraina va câștiga cu siguranță! Și datorită sprijinului vostru în timp util, vom reuși să învingem inamicul mai repede. După acest război, Ucraina va fi complet diferită și legăturile dintre țările noastre vor fi mult mai strânse decât înainte. Vă mulțumim pentru acest ajutor atât de important pentru noi”, a spus Ruslan Dudarets.

Poliția Națională Ucraineană reamintește că de la începutul invaziei ruse, multe ONG-uri și antreprenori privați au sprijinit polițiștii din regiunea Cernăuți în lupta împotriva agresorului rusesc.

Acțiunile caritabile au ajutat ofițerii să achiziționeze echipamente și muniții necesare, produse și medicamente, iar ajutorul primit de personalul poliției a fost deja livrat în regiunile în care se desfășoară luptă activă, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de