Acasă Actualitate Sofer strain strivit sub cabina unui camion in timp ce facea reparatii...

Sofer strain strivit sub cabina unui camion in timp ce facea reparatii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a decis joi, la prânz să trimită la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, şoferul unui camion prins sub cabina rabatabilă a acestuia, existând suspiciunea secţionării măduvii spinării.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, joi, la ora 11.17, Detaşamentul de Pompieri Fălticeni a intervenit cu un echipaj ca urmare a blocării şi rănirii unei persoane pe raza localităţii Fălticeni, strada 2 Grăniceri nr.28A.



„În eveniment a fost implicat conducătorul auto, un cetăţean străin al unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, ce efectua verificări la autovehicul, cabina acestuia fiind rabatată spre înainte. Ca urmare a revenirii accidentale a cabinei în poziţia normală, conducătorul auto a fost surprins şi blocat în compartimentul motor, suferind leziuni la coloana vertebrală şi membrele inferioare” precizează cpt. Emilian Ţehaniuc din cadrul ISU Suceava.

Acesta a precizat că, în acelaşi timp cu descarcerarea victimei şi transportarea acesteia la echipajul ambulanţei sosite la faţa locului, echipajul de pompieri a acţionat pentru deconectarea bateriei de acumulatori, depistarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi provenite de la autovehicul, imobilizarea remorcii prin calarea roţilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version