Incendiul de la Gura Putnei a fost pus intenționat. În flăcări a ars o gospodărie și a fost afectată și o casă învecinată. Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale de stingere


Intră acum și în grupul de

Incendiul de marți după amiaza de la Gura Putnei a fost pus intenționat, potrivit cercetărilor făcute de pompieri după lichidarea acestuia.

ISU Suceava a menționat că la fața locului au interveneit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și cei ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Putna, Gălănești, Voitinel, Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi și Bilca cu 11 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor ardeau acoperișul casei de locuit, adăpostul de animale(grajd și șură) și garajul corp comun, cu pericol de propagare la proprietățile învecinate.

În incendiu au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, adăpostul de animale(grajd și șură) și garajul, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Au mai ars o bucătărie de vară, confecționată din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și un autoturism.

Flăcările au afectat și acoperișul unei locuințe învecinate pe o suprafață de aproximativ 5 metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, a precizat ISU Suceava. Proprietara a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital.


Intră acum și în grupul de