VIDEO//Protestatar târât pe jos la Chilișeni după ce a încercat să oprească o mașină a firmei care a renunțat la modernizarea drumului


Intră acum și în grupul de

Mai mulți locuitori din Chilișeni, comuna Udești, s-au revoltat, miercuri, față de situația existentă în localitate din cauza nefinalizării lucrărilor de modernizare a drumului județean.

Aceștia spun că aerul din localitate este irespirabil din cauza prafului generat de autovehiculele care circulă pe drum, dar în același timp reclamă și că drumul este plin de șanțuri și mașinile pot oricând fie să fie avariate fie să genereze accidente.

Primarul comunei Udești, Cristea Ostrovan, a fost și el în mijlocul protestatarilor și a spus că înțelege situația, dar că investiția este a Consiliului Județean și că firmele care lucrau la modernizarea drumului au denunțat contractul.

El a arătat că nu are cum să intervină pentru continuarea lucrărilor pentru că nu este vorba de un drum comunal.

Situația a degenerat după ce un autoturism inscripționat cu numele firmei de construcții care a renunțat la lucrare a fost oprit de protestatari care doreau explicații privind situația acestui drum.

Șoferul mașinii s-a speriat și a demarat în trombă, iar unul dintre protestatari, care s-a prins cu mâna de portieră, a fost târât mai mulți metri până când a căzut.  


Intră acum și în grupul de