Autoritățile din Cernăuți au decis să scoată și „steaua” cântăreței cernăuțene Ani Lorak de pe Aleea Vedetelor. Artista a obținut în 2008 locul doi la Eurovision


Intră acum și în grupul de

Autoritățile din Cernăuți au decis să îndepărteze de pe Aleea Vedetelor din oraș și „steaua” cântăreței Ani Lorak, născută în localitatea Cozmeni din regiunea Cernăuți pentru că aceasta nu a luat nici o atitudine faţă de războiul purtat de Rusia împotriva Ucrainei.

Artista evoluează de mai mult timp în Federaţia Rusă.

Secretarul Comitetului executiv al Consiliului Orăşenesc Cernăuţi, Serghii Dobrjanski, citat de Libertatea Cuvântului, a anunțat că s-a decis ca „steaua” cântăreței să fie îndepărtată de pe Aleea Vedetelor din oraș.

Este a doua stea care este îndepărtată de autoritățile din Cernăuți, după ce sâmbătă, a fost scoasă „steaua” cântărețului Vasyl Gherello, originar din raionul Zastavna, care a participat la concertul din Lujniki din 18 martie, consacrat aniversării ordinare a ocupării Crimeii.

Karolina Miroslavovna Kuek cunoscută cu numele de scenă Ani Lorak (43 ani) născută în Cozmeni, regiunea Cernăuți, este o cântăreață ucraineană, artistă a poporului din Ucraina (2008).

Ea reprezentat Ucraina la concursul Eurovision 2008 cu piesa „Shady Lady” și a ocupat locul al doilea. Este deținătoare a premiilor „Gramofonul de aur”, „Interpreta anului”, „Șarmanka de aur”, „Omul anului”, „Cântecul anului” și altele, precum și cinci discuri „de aur” și două „de platină”.


Intră acum și în grupul de