O femeie a murit, iar o alta a fost grav rănită la Cornu Luncii în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un autotren și o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

O persoană a murit, iar o alta este grav rănită în urma unui accident rutier care s-a produs joi după amiaza în Cornu Lucii pe DN 2 E.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată, a declarat că în accidentul rutier de pe DN2E, pe raza localității Cornu Luncii sunt implicate trei autovehicule, respectiv un un autotren, o autoutilitară și un autoturism.

În urma evenimentului rutier două persoane din autoturism au rămas încarcerate, iar una dintre ele a fost declarată decedată.

Cele două victime, ambele, femei, au fost extrase din  mașină, iar una dintre ele avea leziuni incompatibile cu viața.

 Cea de a doua, în stare de șemiconștiență, cu traumatisme multiple, a fost preluată de  un echipaj SAJ, și transportata la spital. Celelalte persoane implicate în accident, respectiv șoferul autotrenului și cel al autoutilitarei, nu au necesitat îngrijiri medicale.

În zonă au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de