Programul de reparații al drumurilor județene începe în această săptămână. Pentru acest an CJ Suceava alocă 70 de milioane de lei pentru lucrări de reparații și întreținere a drumurilor județene


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Cristinel Crețu a anunțat, luni, că din această săptămână va începe programul de reparații al drumurilor județene.

El a spus că a dat ordinul de începere a lucrărilor și că urmează să se lucreze din această săptămână.

„Vremea a început să se încălzească și se pot face deja lucrări de reparații în zonele unde nu se înregistrează temperaturi negative nocturne”, a declarat vicepreședintele CJ Suceava.

Potrivit lui Crețu lucrările de reparații vor începe din zonele de șes și vor continua, pe măsura ce vremea se încălzește, în zona de munte.

El a subliniat că în anul 2022 CJ Suceava are un program amplu de lucrări de reparații în condițiile în care anul trecut nu a avut cum să execute asemenea intervenții din cauză că au durat procedurile de selecție a firmei.

Cristinel Crețu a precizat că prin bugetul din acest an au fost alocați 70 de milioane de lei pentru reparații curente și întreținere la drumurile județene.

Totodată, vicepreședintele CJ Suceava a anunțat că vor fi actualizați și indicatorii tehnico-economici pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a DJ 209B, Văleni – Stânişoara – Iesle – limita cu judeţul Neamţ, modernizare DJ 174C, Panaci – Bilbor și asfaltare DJ 178C, Rădăuți – Frătăuții Vechi – Frătăuții Noi – Bilca – Vicovu de Sus.


Intră acum și în grupul de