Gospodinele din Itcani raman fara apa rece


Intră acum și în grupul de

Compoturile, dulceţurile şi zacuştile vor fi nevoite să mai aştepte puţin până când vor fi gata, cel puţin cele programate a fi realizate de gospodinele din cartierul sucevean Iţcani.

Motivaţia constă în întreruperea furnizării apei reci pe parcursul zilei de joi 23.09.2010, locuitorilor din acest cartier.

Conform unui comunicat de presă înaintat de SC ACET SA Suceava, joi, 23 septembrie, începând cu ora 8:00, nu va mai curge apă rece la robinetele consumatorilor casnici de pe străzile: Aurel Vlaicu, Gării, Liliacului, Merilor, Perilor, Aviatorilor şi Ion Luca Caragiale.

Vor avea de suferit şi sucevenii de pe strada Gr. Al. Ghica, Gheorghe Doja în zona fostului Cinematograf şi parţial cei de pe strada Cernăuţi de la intersecţia cu Traian Vuia şi până la intersecţia cu Gr. Al. Ghica.

Apa rece nu va curge nici în bucătăriile locuitorilor de pe str. Traian Vuia, Apeductului şi Ştrandului.

În acelaşi timp consumatorii din comuna Şcheia se vor confrunta cu o scădere a presiunii în reţeaua de distribuţie apei reci ce alimentează zona fabricii de rulmenţi.

Conform datelor primate, întreruperea se face în scopul executării unor lucrări programate de întreţinere necesare pentru asigurarea funcţionării în bune condiţii a sistemului public de alimentare cu apă din municipiul Suceava.

Conducerea SC ACET SA estimează că reluarea serviciilor va fi posibilă tot pe parcursul zilei de joi dar în jurul orelor 17:00.


Intră acum și în grupul de