Zeci de tone de hrană uscată și accesorii pentru câini vor ajunge la Cernăuți pentru a fi donate crescătorilor și proprietarilor de câini din Ucraina


Intră acum și în grupul de

Un transport de hrană uscată și accesorii pentru câini va ajunge la Cernăuți pentru a fi donate  crescătorilor și proprietarilor de câini rămași în Ucraina.

Astfel, la inițiativa Asociației Chinologice Române,  în dimineața zilei de 28 martie, la Suceava, au fost descărcate 40 de tone de hrană uscată și accesorii pentru câini.

Toate au destinația Cernăuți, de unde vor fi distribuite către crescătorii și proprietarii de câini din Ucraina, greu încercați în aceste momente.

Pentru buna desfășurare acestei acțiuni de solidaritate, au contribuit, Dagmar Klein, arbitru chinolog, reprezentant al Asociației Chinologice Române, Ana-Maria Vlad Teodorescu, reprezentant al Asociației Megline, Cristian Domițian Moroșanu, reprezentant al Asociației Chinologice a Județului Suceava.

„Acțiunea nu ar fi fost posibilă fără sprijinul necondiționat al domnului Mircea Petrariu, director SC MOLDOMEX SA Suceava, căruia îi mulțumim și pe această cale”, a transmis Asociația Chinologică a Județului Suceava.


Intră acum și în grupul de