Jandarmii suceveni au plantat 172 de stejari pentru România, câte unul pentru fiecare an împlinit de la înființarea Jandarmeriei Române


Intră acum și în grupul de

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, care împlinește, duminică, 172 de ani de existență, a fost inițiată campania „172 de stejari pentru România”.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, jandarmii suceveni și-au început activitatea cu plantarea celor 172 de stejari în locația de la Mihoveni, pe unul dintre terenurile inspectoratului.

Stejarul nu a fost ales întâmplător, acesta fiind un simbol al longevității și rezistenței militare.

Prin dedicare și mobilizare, alături de alți voluntari, jandarmi au reușit să finalizeze și plantarea celor 10 000 de puieți forestieri de salcâmi, în cadrul campaniei naționale de împădurire „Plantăm fapte bune în România”.

Scopul campaniei este acela de a încuraja cât mai multe persoane să participe în mod voluntar la astfel de activități, de a îndemna la conservarea fondului silvic, dar și a mediului înconjurător.

Jandarmii suceveni au mai participat și în trecut la astfel de acțiuni voluntare și vor fi prezenți, ori de câte ori,  vor fi demarate activități de acest gen.

„Plantăm pentru că ne pasă de mediul în care trăim! Mai mult verde înseamnă aer curat și sănătate pentru toți!”, a transmis IJJ Suceava


Intră acum și în grupul de