Ion Lungu spune că a rezolvat la Ministerul de Finanțe asigurarea finanțării lucrărilor la Piața Mică, iar la Ministerul Dezvoltării a discutat despre diverse proiecte, de la PNI Anghel Saligny la autobuze electrice sau termoficare


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, marți, că a avut mai multe întâlniri la ministere și agenții privind problemele curente ale municipalității.

El a spus că a purtat discuții la Compania Națională de Investiții privind licitațiile de la Sala polivalentă și Creșa mare, menționând că în ceea ce privește creșa, dacă nu vor fi contestații, s-ar putea semna contractul de execuție în luna mai.

Totodată, el a avut o întâlnire la ANRE pentru avizare documentației privind finanțarea de lucrări de termoficare pe programul Termoficare 2006-2022.

Mai mult, Ion Lungu a menționat că la Ministerul Dezvoltării a abordat mai multe probleme, respectiv cea privind începerea licitației pentru reabilitare blocuri cu fonduri guvernamentale, situația evaluării proiectelor prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny unde a aflat că este în curs de finalizare evaluarea tuturor proiectelor depuse.

Totodată, el a discutat despre furnizarea celor 15 autobuze electrice de la firma Solaris din Polonia, dar și despre asigurarea finananțării lucrărilor de reabilitare termică în anul 2022 prin programului Termoficare 2006-2022

Primarul a spus că a participat la Comisia de Împrumuturi de la Ministerul de Finanțe și că a asigurat finanțarea pentru terminarea lucrărilor la Piața George Enescu.

„Sunt convins că discuțiile avute la București vor urgenta implementarea proiectelor aflate în curs de derulare”, a menționat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de