S-a sinucis din dragoste in centrul orasului


Intră acum și în grupul de

Încă un gest extrem a fost înregistrat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, vineri dimineaţă, după ce o tânără şi-a pus capăt zilelor, cel mai probabil în urma unor probleme din dragoste.

Corpul neînsufleţit al victimei a fost descoperit prea târziu fără ca vreo unul dintre apropiaţi să-i poată sării în ajutor.Nefericitul incident s-a înregistrat într-unul din blocurile situate pe strada Ştefan cel Mare, în apropierea Pieţei Mari din Suceava.

Tânăra, absolventă a cursurilor superioare ale Universităţii Ştefan cel Mare, era din localitatea Milişăuţi şi trebuia să împlinească în curând vârsta de 24. După terminarea facultăţii a ales să rămână în municipiul reşedinţă de judeţ, s-a angajat la un cazinou sucevean, ce îşi derulează activitatea vis-à-vis de Casa Culturii şi vorbea de mai multă vreme cu un băiat cu care avusese discuţii ceva mai aprinse în ultima perioadă.

Apropiaţii fetei cred că ceea ce a pus capac la toate a fost ultima ceartă dintre cei doi îndrăgostiţi, după ce fata a aflat că prietenul ei urmează să plece în străinătate pentru mai bine de un an de zile. După discuţii, băiatul nu i-a mai răspuns la repetatele apeluri telefonice prin care victima a încercat să dea de el.

În ciuda faptului că era o fire deschisă şi dinamică, pe parcursul zilei de joi tânăra s-a închis în ea şi nu a mai vrut să vorbească cu nimeni.

Tragica întâmplare a fost descoperită de patru tineri (o fată şi trei băieţi) cu care fata împărţea locuinţa în care se aflau cu chirie. Victima nu s-a mai prezentat la muncă şi cum colegii o cunoşteau ca pe o persoană conştiincioasă şi-au făcut griji. Pentru că nu răspundea la nici un telefon, aceştia au apelat la ajutorul colegilor de apartament, care au găsit corpul fără viaţă după ce au spart uşa camerei în care locuia fata.

Conform datelor pe care le deţinem, tânăra a lăsat un bilet de adio pentru prietenul ei în care îşi explică gestul făcut, precizând că el nu are nici o vină, iar lângă victimă s-a găsit un recipient de 500 de ml cu insecticid din care era consumat mai bine de jumătate.

Surse judiciare ne-au spus că la o primă examinare a cadavrului nu au fost descoperite urme care să-i conducă pe anchetatori spre ipoteza unei fapte cu răspundere juridică, dar poliţiştii aşteaptă rezultatele examinării medico-legale în funcţie de care se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de