FOTO- VIDEO//O femeie a murit într-un incendiu la Liteni-Moara care a cuprins întreaga gospodărie


Intră acum și în grupul de

O femeie de 45 de ani a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un incendiu în care a ars o gospodărie din Liteni-Moara.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt Alin Găleată, a declarat că în noaptea de vineri spre sâmbătă a fost anunțat cu întârziere un incendiu care a afectat o gospodărie din satul Liteni din comuna Moara.

La sosirea echipajelor de intervenție ardea generalizat casa și anexele gospodărești, iar pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Găleată a spus că evenimentul a fost anunțat la 112 cu întârziere, astfel că, la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreaga gospodărie – casă de locuit și anexe gospodărești (construcții majoritare din lemn, corp comun, dispuse în formă de „U”).

Echipa de căutare-salvare a pompierilor militari a pătruns în locuință, unde, din nefericire, a identificat trupul carbonizat al proprietarei, o femeie în vârstă de 45 de ani.

Gospodăria a ars în totalitate, cu bunurile aferente, pe o suprafață totală de aproximativ 300 mp

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat sâmbătă dimineața în jurul ore 4:30, iar pompierii au salvat o gospodărie învecinată.


Intră acum și în grupul de