Ion Lungu anunță că nu se vor mai monta ghivece de flori pe stâlpii din oraș: Noi suntem un oraș mare, iar acestea se pretează în orășele mai mici.


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că s-a încheiat campania de curățenie de primăvară din municipiu și a precizat că în perioada următoare urmează să fie plantate flori în oraș și că se va concentra pe aranjamente florale la sol și nu vor mai fi puse ghivece pe stâlpi.

„Sunt mulțumit de modul în care s-a desfășurat campania de curățenie în acest an chiar dacă vremea ne-a făcut feste și a nins.(…) S-a făcut de două ori curățenie în cartiere. Am văzut o implicare a asociațiilor de proprietari și vreau să le mulțumesc pentru modul cum au intervenit pe spațiile verzi”, a spus Lungu.

Primarul a anunțat că s-a finalizat curățenia în cartiere și roagă cetățenii să o păstreze.

„Noi am făcut curățenie. Am o rugăminte ca cetățenii să facă tot ce este posibil să întreținem această curățenie, să păstrăm curățenia, să avem un oraș frumos în preajma Sărbătorilor de Paști și nu numai, în această primăvară”, a precizat primarul.

El a menționat că Primăria municipiului Suceava a plantat 300 de arbuști în această primăvară și are pregătite și 267.000 de ghivece de flori care se vor planta după data de 1 mai, dar că se vor mai amenaja 1100 de jardiniere și 300 de ghivece mari.

„Din acest an nu vom mai pune acele ghivece la stâlpi. Eu zic că a trecut vremea lor. Noi suntem un oraș mare, iar acestea se pretează în orășele mai mici. Vrem să facem cât mai multe aranjamente florale frumoase la sol și ne concentrăm pe acest lucru”, a declarat Lungu.


Intră acum și în grupul de