Indeletnicirea principala: hotia


Intră acum și în grupul de

Un tânăr la vârsta majoratului şi un altul de 14 ani au deja două furturi la activ. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de 26/27.09.2010, persoane necunoscute, prin escaladarea gardului au pătruns în curtea locuinţei lui B. Ioan, de 68 ani, din municipiul Suceava, situată în comuna Bălăceana, după care prin spargerea unui geam au intrat în casă, de unde au sustras 4 scule electrice , respectiv 3 bormaşini şi un ferăstrău electric, în valoare de circa 600 lei.

În urma măsurilor operative şi a cercetărilor întreprinse, principalii suspecţi au fost identificaţi ca fiind F . Ion, de 18 ani şi P. G., de 14 ani, din oraşul Cajvana, bunurile sustrase fiind recuperate în totalitate şi înapoiate persoanei păgubite.

La extinderea cercetărilor s-a stabilit că cei doi sunt principalii suspecţi ai unui alt furt rămas în evidenţe cu autori necunoscuţi, comis tot pe raza comunei Bălăceana, în noaptea de 04/05.07.2010, din magazinul aparţinând unei societăţi comerciale din localitate, de unde au luat alcool, ţigări, produse alimentare – prejudiciu estimativ circa 400 lei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cu autorii în stare de libertate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de