Alin Opicaru îi răspunde lui Ion Lungu: Modul de abordare arogant și de vechil pe „moșia Suceava” nu mai are ce să caute în administrație


Intră acum și în grupul de

Activistul civic sucevean Alin Opincaru a declarat vineri după amiaza, referindu-se la intenția lui Ion Lungu de a limita accesul sucevenilor la ședințele Consiliului Local Suceava că este o situație inacceptabilă și care devine și penală.

„Modul de abordare arogant și de vechil pe moșia Suceava nu mai are ce să caute în administrație”, a spus Opincaru.

El a precizat că, de exemplu, activistul civic Andrei Bacoș a fost prezent la prima ședință din actual mandat al Consiliului Local Suceava și că nu a existat nicio problemă.

Opincaru a spus că oamenii normali nici nu pot să privească mai mult de un sfert de oră o ședință de Consiliu Local pentru că acestea au un mod de abordare „ridicol și jenant”.

El a mai arătat că oamenii trebuie să înțeleagă că nu e niciun fel de problemă ca oamenii să vină la Primărie sau să asiste la ședințele Consiliului Local.

„Modul de a pune problema și de a persifla cetățenii trebuie să dispară. Nu va dispărea peste noapte că lumea așa s-a învățat de 18 ani, dar oamenii trebuie încet-încet să înțeleagă că nu e niciun fel de problemă să vii aici”, a spus Opincaru.

Activistul civic a mai declarat că nu a fost niciodată un personaj vocal, dar că de la un moment dat e pur și simplu prea mult.

„Prea mult jignești, pui etichete, tu care ai doar calitatea de a gestiona banii noștri și nu ai dreptul să faci afirmații despre niște cetățeni care îți plătesc ție salariul că fac campanii, că nu au calitate morală, că fac circ”, a spus Opincaru făcând referire la acuzele pe care le-a adus Ion Lungu în ședința de joi a Consiliului Local Suceava activiștilor Andrei Bacoș și Alin Opincaru.


Intră acum și în grupul de