Numărul examinărilor la proba de traseu în Suceava s-a triplat săptămâna trecută. Prefectura Suceava încearcă să reducă perioada de așteptare între proba teoretică și cea practică


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni, că săptămâna trecută numărul de examinări la proba de traseu s-a triplat săptămâna trecută în condițiile în care au fost 16 examinatori din alte zone ale țării.

Astfel, potrivit directorului de cabinet al prefectului de Suceava, Emil Țehaniuc, în contextul eforturilor depuse în vederea desfășurării unei activități la parametri cât mai apropiați de cei normali, săptămâna trecută examinatorii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava au beneficiat de sprijinul unor colegi de la structuri similare din țară: 1 examinator de la București (11-15.04.2022), 8 de la Bacău (14-15.04.2022) și 7 de la Vaslui (16-17.04.2022).

„În aceste condiții, a fost posibilă examinarea la proba de traseu a unui număr de 689 candidați, față de o medie de circa 200 candidați/săptămână care se înregistrează în mod curent”, a precizat Țehaniuc.

Reamintim că din cauza lipsei de examinatori, circa 6000 de candidați pentru obținerea permisului de conducere așteaptă să fie examinați pentru proba de traseu, iar perioada între proba teoretică și cea practică este de aproximativ jumătate de an.


Intră acum și în grupul de