Magazinele Lidl vor fi închise în prima și a doua zi de Paște. Sâmbătă programul se încheie la ora 18:00


Intră acum și în grupul de

Pentru a petrece mai mult timp liber împreună cu familiile de sărbători, și anul acesta, Lidl România le oferă angajaților din cele peste 320 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 24 și 25 aprilie 2022, anunță compania.

Clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl până sâmbătă, 23 aprilie, inclusiv, activitatea fiind reluată marți, 26 aprilie.

Orarul de funcționare al magazinelor Lidl din toată țara este valabil doar în această perioadă, după cum urmează:

•             De luni, 18.04, până vineri, 22.04. – program normal de funcționare;

•             Sâmbătă, 23.04 – program unitar în toate magazinele din țară – 07:00 – 18:00;

•             Duminică, 24.04 și luni, 25.04 – ÎNCHIS;

•             Marți, 26.04 – program normal de funcționare;

Lidl România a fost primul retailer care a implementat, încă din decembrie 2013, politica de a oferi câte 2 zile libere, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paște. Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaților bonusuri anuale de Paște, care se adaugă la celelalte beneficii financiare precum tichete de masă, bonusuri aniversare și remunerație pentru orele suplimentare. Prin investițiile constante pe care le realizează pentru a le oferi angajaților săi un mediu de lucru performant și pachete de compensații și beneficii avantajoase, Lidl România a primit în 2022, pentru al șaselea an consecutiv, distincția Top Employer, acordată de către institutul independent Top Employers din Olanda. 


Intră acum și în grupul de