Acasă Actualitate O familie din Humor a ramas fara acoperis deasupra capului din cauza...

O familie din Humor a ramas fara acoperis deasupra capului din cauza unui scurtcircuit


Intră acum și în grupul de

Un incendiu violent a izbucnit marţi seară într-o gospodărie din oraşul Gura Humorului. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava a fost anunţat prin serviciul 112, la ora 20:46 că la gospodăria lui Constantin G., din municipiul Gura Humorului, str. General Grigorescu a izbucnit un incendiu, astfel că Garda de intervenţie Gura Humorului a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea acestuia.

La sosirea echipajelor ardeau violent acoperişul casei şi interiorul a două camere, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, anexe şi un atelier de tâmplărie.



Flăcările au fost stinse la ora 23.10.

Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 160 mp, 6 mc cherestea, 8 uşi de lemn, 80 ml carton asfaltat, 1 rezervor de apă din plastic, alte bunuri casnice- îmbrăcăminte, două saltele, 3 covoare etc. De asemenea, s-au degradat tavanele, pereţii interiori ai casei, aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier şi circa 1,5 tone de cereale.

Din primele cercetări a rezultat că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs de un conductor electric defect.

Pompierii au salvat din calea flăcărilor locuinţa proprietarului, anexele şi atelierul de tâmplărie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version