Țigări de contrabandă de 160.000 de lei au fost găsite de polițiștii de frontieră suceveni într-un autoturism parcat în curtea unei case nelocuite din Măgura


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit şi confiscat, joi seara, aproximativ 14.000 pachete cu ţigări, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, joi, în jurul orei 18:40, un echipaj al Poliției de Frontieră aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a observat în curtea unui imobil nelocuit de pe raza localității Măgura un autoturism încărcat cu țigări de contrabandă.

Polițiștii de frontieră au contactat proprietarul imobilului și, cu acordul acestuia, au intrat în curte, unde au descoperit mai multe colete de țigări de contrabandă în interiorul autoturismului. Totodată, proprietarul a declarat că nu îi apartin și, ulterior a depus plângere penală pentru violare de domiciliu.

Autoturismul și coletele au fost duse la sediul instituției, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 13.670 pachete cu țigări,  de provenienţă Duty- Free, în valoare de 159.939 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar  autoturismul, în valoare de circa 15.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În acest caz poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de