Sărbătorile Pascale vor fi cu bucurie și zâmbete pentru o familie cu 7 copii datorită jandarmilor din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

            Săptămâna Mare aduce bucurie și speranță unei familii cu 7 copii din Câmpulung Moldovenesc, care în prag de sărbători a primit vizita jandarmilor încărcați cu produse specifice Paștelui, produse necesare pentru creșterea copiilor, dar și gânduri bune.

Pentru această familie binecuvântată cu mulți copii, Sărbătoarea Învierii Domnului va fi despre recunoștință și speranță pentru că jandarmii suceveni au oprit astăzi la ei, dăruindu-le ceva de preț: bucurie copiilor și un pic de liniște sufletească părinților.

După ce au recurs la acest gest și în preajma Sărbătorilor de Iarnă, jandarmii au rămas impresionați de cazul acestei familii și au decis să o ajute constant.

Faptul că au fost întâmpinați de copii cu atâta entuziasm, bucurie, emoție și multe zâmbete, colegii noștri au simțit că sentimentul bucuriei de a dărui este superior celui de a primi și orice efort merită pentru un zâmbet de copil.

Toate darurile au fost bine primite, iar inima jandarmilor a cunoscut din nou satisfacția autentică.


Intră acum și în grupul de