Detaliile accidentului de la Sucevița: Șoferul a ieșit de pe șosea, a mers câteva zeci de metri pe spațiul verde, a lovit un arbore pe care l-a scos din rădăcini, iar apoi mașina s-a răsturnat în râul Sucevița


Intră acum și în grupul de

Accidentul de marți dimineața din Sucevița în urma căruia un bărbat a murit, iar altul este internat în stare gravă în SJU Suceava s-a produs după ce șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă.

Potrivit primelor cercetări, marți dimineața în jurul orei 00:49,  un bărbat de 47 de ani din Marginea, Dionisie R. conducea un autoturism BMW pe DN 17 A, în afara localității Sucevița dinspre Sucevița către Marginea, iar în mașină, pasager pe bancheta din partea dreapta față se afla Adrian-Ilie Mihalescu, în vârstă de 34 ani, din Marginea.

După aproximativ 150 de metri după ieșirea din localitatea Sucevița, în apropierea podului rutier peste râul Sucevița, în curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasarea, condiții în care a pătruns pe contrasens, a părăsit carosabilul prin partea stângă, a rulat 37 m pe spațiul verde, a acroșat un arbore pe care l-a scos din rădăcini, după care s-a răsturnat în albia râului Sucevița.

În urma impactului a rezultat decesul pasagerului și vătămarea corporală gravă a șoferului.

În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Șoferul rănit a fost adus la SJU Suceava comatos, intubat, cu traumatism cranio-cerebral, fracturi costale multiple bilateral, contuzii pulmonare, traumatism abdominal, fracturi la nivelul coloanei și a fost internat în secția de chirurgie cu supraveghere în ATI.


Intră acum și în grupul de