Primăria Suceava a finalizat reabilitarea halei pentru vânzarea de produse din carne din Piața Mare. Lucian Harșovschi: Sucevenii își pot procura alimentele în condiții mult mai bune


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, miercuri, că a fost finalizată reabilitarea halei H8 pentru produse din carne, inclusiv pește proaspăt și congelat din Piața Agroalimentară Centrală.

El a menționat că au fost aduse modificări asupra pereților, pardoselei, iluminatului și instalațiilor sanitare, îndeplinindu-se astfel condițiile necesare de funcționare.

Datorită noii amenajări, sucevenii își pot procura alimentele din cea mai mare piață agroalimentară din municipiul Suceava în condiții mult mai bune, a declarat viceprimarul.

Harșovschi a precizat că acum producătorii autohtoni au condiții civilizate pentru desfacerea mărfii.

„Susținem producătorii tradiționali locali în așa fel încât aceștia să-ți vândă mărfurile și să poată să crească în continuare. Fac un apel la suceveni să vină să cumpere din piețele municipiului Suceava care sunt reabilitate în mod constant”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de