Viceprimarul Lucian Harșovschi, managerul SJU, dr. Alexandru Calancea, și șeful Jandarmeriei Suceava gen. Ionel Postelnicu au donat sânge și încurajează și alți suceveni să o facă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, managerul Spitalului Județean Suceava, dr. Alexandru Calancea, dar și șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, general de brigadă Ionel Postelnicu, au participat, marți, la o acțiune de donare de sânge.

Viceprimarul Harșovschi a arătat că încă din timpul facultății, donează periodic sânge și încurajează sucevenii să facă același lucru.

El a precizat că marți, împreună cu dr. Alexandru Calancea, managerul Spitalului Județean de Urgență Suceava, cu general de brigadă Ionel Postelnicu, inspector șef al IJJ Suceava, dar și cu reprezentantul Fundației Sânge pentru România, Andrei Iacov, a donat, încă o dată sânge, pentru a trage un nou semnal de alarmă asupra nevoii donării de sânge.

„Fiecare picătură de sânge contează, întrucât, zilnic, mii de pacienți din spitalele din România au nevoie de transfuzii de sânge pentru a supraviețui”, a subliniat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de